Általános szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. Ezen dokumentum tartalmazza adatkezelési irányelveinket és adatkezelési nyilatkozatunkat is. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 1. Üzemeltetői adatok, információk
 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
 3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
 4. Rendelési információk
 5. A megrendelések feldolgozása
 6. Rendelés menete
 7. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
 8. Házhoz szállítás, információk
 9. Házhoz szállítás díjszabása
 10. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 11. Jótállás, szavatosság és felelősség
 12. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás
 13. Adatkezelési nyilatkozat
 14. Egyéb rendelkezések, információk
 15. Elállási/felmondási nyilatkozatminta

 

 

 

1.   Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Levendula utca 39. Telephely – üzlet cím: 8900 Zalaegerszeg, Levendula utca 39.
Panaszkezelés cím: 8900 Zalaegerszeg, Levendula utca 39.
Adószám: 21596863-2-20
Cégjegyzék szám: Cg. 20-09-069642
Kibocsájtó cégbíróság: Zala Megyei Bíróság
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: ügyintézés alatt
Szerződés nyelve: magyar
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-85954/2015.

Kapcsolattartó személy neve: Ruzsics Judit
Elektronikus levelezési cím: info@zamatporta.hu
Telefonos elérhetőség: +36 30 587-7696

Személyes átvételei lehetőség: 8900 Zalaegerszeg, Levendula u. 39.
Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 8-16 óra között
Megrendelések teljesítésének átlagos ideje: 1-3 munkanap
Webáruház domain: https://www.zamatporta.hu
Szállítási partner, partnerek megnevezése: Magyar Posta Zrt.

2.   Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Webáruházunkban Önnek térségi termékkülönlegességeket kínálunk, például kistermelőktől, családi üzemektől. Ezek a termékek speciális, a térségben fellelhető alapanyagokból készülnek, és/vagy elkészítési módjuk jellemző az adott régióra.

Üzlethelyiséget, ügyfélszolgálatot nem üzemeltetünk, de az online megrendelt termékek személyes átvételére mód van a 8900 Zalaegerszeg, Levendula u. 39. címen.

3.   A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Alkoholos italok, aszalványok, ecetek, ételízesítők, gyógy- és fűszernövények, lekvárok, dzsemek, mézek, nassolnivalók, olajok, zöldség- és gyümölcslevek.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak (darabonkénti és egységárak) tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

4.   Rendelési információk

Rendelését az interneten, webáruházunkon keresztül adhatja le. Kosarát regisztráció nélkül is összeállíthatja, de a rendelés véglegesítése és a vásárlás regisztrációhoz kötött.

5.   A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óra között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-3 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken.

Megrendelés visszaigazoló e-mail feladó név: Zamatporta.hu

Megrendelés visszaigazoló e-mail küldő cím: info@zamatporta.hu

6.   Rendelés menete

 1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
  2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Ha módosítja a megvásárolni kívánt mennyiséget, a mennyiség módosítását követően kattintson a kosár frissítése gombra.
  3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
  4. Megrendelés
  5. Szállítási / Számlázási, illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát, akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez szükséges a regisztráció!/*
  6. Fogadja el a rendelési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerte annak tartalmát.
  7. Az adatok megadását követően a “Megrendelés” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a termék fajtáját, kiszerelését illetően)Szükség esetén ezen az oldalon módosítani tudja a megadott adatokat, illetve visszaléphet a kosár tartalmának módosításához is. A megrendelés elküldését követően Ügyfélszolgálatunkkal történő kapcsolatfelvétel útján tudja módosítani a megrendelés adatait.
  8. A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.
  9. A beérkezett megrendelését e-mailben vagy telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

*A megrendelés elküldése csak regisztrációval lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

Kérjük, kiemelten ügyeljen az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk kézbesíteni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja, a visszaigazolást ellenőrizze a SPAM – levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.

7.   A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék kifizetését a választott fizetési módtól függően teljesítheti az alábbi módokon:

 • Utánvéttel a csomag átvételekor a futárnál vagy PostaPonton
 • Banki előre utalással, a megrendeléskor
 • Kártyás fizetéssel, a megrendeléskor UPay felületen (további információkért lásd a webshop bankkártyás fizetési felületét)
 • Készpénzzel, személyes átvétel esetén

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát kiszállítás esetén a csomag tartalmazza.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

8.   Házhoz szállítás, információk

Amennyiben nem a személyes átvételt választja, webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, postán maradó vagy PostaPontra történő kézbesítést kérni.

A szállítási idő a csomag feladásától számított 2 munkanap.

A kézbesítésről a Magyar Posta az Ön által megadott telefonszámra vagy e-mail címre értesítést küld. Amennyiben a kézbesítés sikertelen, a csomag érkezéséről helyszínen hagyott értesítés alapján a megadott postán lehet átvenni a küldeményt. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

9.   Házhoz szállítás díjszabása

A házhoz szállítási díjak az átvétel módjától függenek, a csomag tömegétől függetlenek.

Szállítási díj házhoz szállítás esetén: 1000 Ft
Szállítási díj PostaPont esetén: 700 Ft

10.       Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

11.       Jótállás, szavatosság és felelősség

A Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. a jótállásra és a szavatosságra vonatkozóan minden esetben a Polgári Törvénykönyv illetve a kormányrendeletekben megfogalmazott hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

A Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft az általa eladott árukra a
 hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal, mely a termék csomagolásán van feltüntetve. A Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. kijelenti, hogy az általa forgalmazott termékek rendelkeznek a megrendelésben, illetve a vonatkozó jogszabályokban meghatározott tulajdonságokkal. Kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre, ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni.

A Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. a Vevő (mint Megrendelő is) felé jelen szerződéses jogviszonyból eredő bármely jogcímen a Vevő által érvényesítendő igény esetén csak akkor felel, amennyiben a kárt szándékosan, vagy súlyos gondatlanságból okozta, egyéb esetben a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft a Vevő által érvényesített minden kártérítési igénnyel szembeni felelősségét kizárja.

A Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. nem vállal szavatosságot, garanciát vagy egyéb felelősséget a Weboldal állandó használhatóságáért. Az olyan károkért, melyek abból keletkeztek, hogy a Weboldal nem állt rendelkezésre és az ezen okból keletkező károk nem a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartására vezethetőek vissza, a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

A Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. nem felel a Vevő és a Zamatporta webshopban forgalmazott termékek gyártói vagy magyarországi termékgazdái/importőrjei között esetlegesen létrejött jogviszonyból eredő bárminemű szerződésszegésért, kártérítési igényért.

12.       Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 8900 Zalaegerszeg, Levendula u. 39. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Elállási nyilatkozat minta

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

 • Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek esetén.
 • Olyan zárt csomagolású termékek esetén, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhetők vissza. (Például lekvárok.)

13.       Adatkezelési nyilatkozat

A zamatporta.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak megfelelően jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partnerünk, a Magyar Posta Zrt. megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges – megadandó adatok

 • név
 • e-mail cím
 • telefonszám
 • irányítószám
 • település
 • utca, házszám
 • emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrációkor megadandó adatok

(a megrendelés elküldéséhez szükséges a regisztráció, nélküle nem rögzíthető a megrendelés)

A webáruházban történő vásárláshoz szükséges a regisztráció, elvégzésével későbbiekben visszakeresheti már leadott megrendeléseit, újra rendelheti a termékeket. A regisztráció során megadott adatokat azok törlésének kéréséig tároljuk.

 • e-mail cím
 • használni kívánt jelszó
 • név
 • telefonszám
 • irányítószám
 • település
 • utca, házszám
 • emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is. Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre – tárolásra:

 • eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
 • kedvenc termékek (amennyiben a regisztrációt követően belépett és elhelyezett kedvencek közé termékeket)
 • regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok

 • név
 • e-mail cím

Hírlevélre feliratkozhat a megrendelés elküldése alkalmával, vagy a webáruház oldalain. A feliratkozás kizárólag valós e-mail címmel lehetséges. A feliratkozás elküldése után a megadott e-mail címre a rendszer egy megerősítő hivatkozást (webcímet) küld, amelyre történő kattintással igazolható, illetve erősíthető meg a feliratkozás. A megerősítő webcímre kattintással hozzájárulását adja a hírlevelek küldéséhez. A megadott adatokat a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról. A Zamatporta.hu által küldött hírlevelek tartalma tájékoztató jellegű, aktuális akciókra, információkra hívja fel a figyelmet tartalmukkal. A megadott adatokat harmadik fél részére a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. nem adja ki, harmadik fél ajánlatait nem kézbesíti a megadott e-mail címre.

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics weboldalon.

Cookie-k (sütik)

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma, munkamenet azonosító, elmúlt-e már 18 éves kérdésre történő válasz. A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig került tárolásra.

Megrendelés adatai

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@omega-csoport.hu e-mail címen vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően ügyfélszolgálati elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.

Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
URL: http://naih.hu

14.       Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

Jelen dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide? zamatporta-aszf-20150515.

15.       Elállási/felmondási nyilatkozatminta

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: (1)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: (2)

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: (3)

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

1) Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.

2) Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése

3) A megfelelő jelölendő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hat × 3 =